Gården vår – Viken Midtre ligger på sørsiden av halvøya Frosta i Trondheimsfjorden. Kunsten og interessen for å dyrke potet og grønnsaker, har gått i arv fra generasjon til generasjon på gården. Frosta har gjennom lange tider vært kjent som «Trondheims Kjøkkenhage», og ligger kun en times kjøring fra Trondheim.
I dag drives gården av Kari Helga og Tor Henrik Viken. Sammen med tre barn, kårfolk og noen ekstra ansatte om sommeren, utgjør vi gjengen på Viken Midtre.

I dag er produksjonen på gården mer spesialisert enn noen gang, på nettopp dyrking av potet og grønnsaker. Vi dyrker potet, gulrot, kålrot og gresskar. Dette er varer vi selger til Gartnerhallen og Bama. Gårdseggene våre selger vi til Prior og Nortura. I tillegg dyrker vi en rekke ulike bær og grønnsaker i mindre skala. Dette er produkter vi selger hjemmefra i vårt gårdsutsalg, samt gjennom matkassen Rågo og Reko-ringen i Trondheim.
Gården vår – Viken Midtre ligger på sørsiden av halvøya Frosta i Trondheimsfjorden. Kunsten og interessen for å dyrke potet og grønnsaker, har gått i arv fra generasjon til generasjon på gården. Frosta har gjennom lange tider vært kjent som «Trondheims Kjøkkenhage», og ligger kun en times kjøring fra Trondheim.
I dag drives gården av Kari Helga og Tor Henrik Viken. Sammen med tre barn, kårfolk og noen ekstra ansatte om sommeren, utgjør vi gjengen på Viken Midtre.
I dag er produksjonen på gården mer spesialisert enn noen gang, på nettopp dyrking av potet og grønnsaker. Vi dyrker potet, gulrot, kålrot og gresskar. Dette er varer vi selger til Gartnerhallen og Bama. Gårdseggene våre selger vi til Prior og Nortura. I tillegg dyrker vi en rekke ulike bær og grønnsaker i mindre skala. Dette er produkter vi selger hjemmefra i vårt gårdsutsalg, samt gjennom matkassen Rågo og Reko-ringen i Trondheim.
