Finn oss her:

Langs hovedveien på Frosta finner du et tradisjonelt og aktivt familiegårdsbruk ved navn Viken Midtre. Gården ligger idyllisk til med sydlig helling ned mot Trondheimsfjorden.

Gården har vært i familiens eie så langt historiebøkene kan fortelle, og ligger i dag som den midterste av tre Viken-gårder.

Kunsten og interessen om å dyrke grønnsaker i den frodige Frostajorda har gått i arv fra generasjon til generasjon.

I dag er produksjonen på gården mer spesialisert enn noen gang, på nettopp dyrking av potet og grønnsaker. Gårdens store mål er å kunne levere friske produkter 365 dager i året.

Våre forfedre rodde full-lastede båter over Trondheimsfjorden, og solgte sine varer på torget. I dag er produksjonen modernisert og markedet utvidet.

I dag drives gården av Thor Henrik og Kari Helga Viken. Sammen med 3 barn og kårfolk dyrker de og selger grønnsaker og egg i både stor og liten skala. Eggene leveres både til Nortura og selges direkte til forbruker gjennom det ubetjente gårdsutsalget på gården, gjennom Rå’Go og Reko-ringen i Trondheim. Grønnsakene selges hovedsaklig gjennom Gartnerhallen og BAMA, men også her får du kjøpt produktet direkte av bøndene selv. I tillegg har de spesialisert seg på grønnsaker du ikke får tak i over alt, som f.eks gresskar eller mais. Disse selges også i gårdsutsalget, gjennom Rå’Go og Reko-ringen.

Langs hovedveien på Frosta finner du et tradisjonelt og aktivt familiegårdsbruk ved navn Viken Midtre. Gården ligger idyllisk til med sydlig helling ned mot Trondheimsfjorden.

Gården har vært i familiens eie så langt historiebøkene kan fortelle, og ligger i dag som den midterste av tre Viken-gårder.

Kunsten og interessen om å dyrke grønnsaker i den frodige Frostajorda har gått i arv fra generasjon til generasjon.

I dag er produksjonen på gården mer spesialisert enn noen gang, på nettopp dyrking av potet og grønnsaker. Gårdens store mål er å kunne levere friske produkter 365 dager i året.

Våre forfedre rodde full-lastede båter over Trondheimsfjorden, og solgte sine varer på torget. I dag er produksjonen modernisert og markedet utvidet.

Den gode frostajorda,
den tidlige våren, mye sol og det friske vannet. Det er det som gjør Frosta til verdens beste plass å produsere mat.

I dag drives gården av Thor Henrik og Kari Helga Viken. Sammen med 3 barn og kårfolk dyrker de og selger grønnsaker og egg i både stor og liten skala. Eggene leveres både til Nortura og selges direkte til forbruker gjennom det ubetjente gårdsutsalget på gården, gjennom Rå’Go og Reko-ringen i Trondheim. Grønnsakene selges hovedsaklig gjennom Gartnerhallen og BAMA, men også her får du kjøpt produktet direkte av bøndene selv. I tillegg har de spesialisert seg på grønnsaker du ikke får tak i over alt, som f.eks gresskar eller mais. Disse selges også i gårdsutsalget, gjennom Rå’Go og Reko-ringen.