• 22. august 2019

SPAGETTI GRESSKAR – har du smakt?Det er veldig enkelt å lage, og nydelig på smak. 1. Del spagettigresskaret i to. Skrap ut kjernene.2. Pensle på olje, strø på salt & pepper.3. Legg begge halvdelene opp ned på plata. Stek på Ca 230 grader i Ca 45 min. 4. Når du lett stikker en tynn kniv gjennom er de ferdigstekt.5. «Rasp» opp gresskarkjøttet med to gafler, og sim-sala-bim så har du små spagetti liknende tråder. 6. Nytes sammen med feks kjøttretter, i suppe eller med litt parmesanost eller sprøstekt bacon på toppen.#spagettigresskar

SPAGETTI GRESSKAR - har du smakt?Det er veldig enkelt å lage, og nydelig på smak. 1. Del spagettigresskaret i to. Skrap ut kjernene.2. Pensle på olje, strø på salt & pepper.3. Legg begge halvdelene opp ned på plata. Stek på Ca 230 grader i Ca 45 min. 4. Når du lett stikker en tynn kniv gjennom er de ferdigstekt.5. «Rasp» opp gresskarkjøttet med to gafler, og sim-sala-bim så har du små spagetti liknende tråder. 6. Nytes sammen med feks kjøttretter, i suppe eller med litt parmesanost eller sprøstekt bacon på toppen.#spagettigresskar

Legg igjen kommetar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del med dine venner og kjente










Submit
Del med dine venner og kjente










Submit