• 9. september 2019

Høst = gresskartid Vi har ulike gresskar i gårdsutsalget vårt nå. Ulike sorter og ulike bruksområder:SPAGETTI GRESSKAR- kul sak! Fruktkjøttet blir til spagetti-liknende tråder da det varmebehandles. Les lenger ned på sida om eksakt framgangsmåte.HOKKAIDO GRESSKAR – fruktkjøttet er fast, uten tråder og sterkt oransje. Søt og nøtteaktig smak, passer utmerket i de fleste oppskrifter. Skallet kan spises. Blir mykt og smakfullt ved varmebehandling. GRÅ GRESSKAR – tungt, fyldig fruktkjøtt med dyp gulfarge. Kjempegodt i all slags bakverk og nydelig som suppe. Den faste konsistensen gjør dette gresskaret veldig fint til sylting! Er Norges svar på Butternut gresskar! PYNTEGRESSKAR – egner seg ikke til mat. Men desto bedre som pynt.

Høst = gresskartid Vi har ulike gresskar i gårdsutsalget vårt nå. Ulike sorter og ulike bruksområder:SPAGETTI GRESSKAR- kul sak! Fruktkjøttet blir til spagetti-liknende tråder da det varmebehandles. Les lenger ned på sida om eksakt framgangsmåte.HOKKAIDO GRESSKAR - fruktkjøttet er fast, uten tråder og sterkt oransje. Søt og nøtteaktig smak, passer utmerket i de fleste oppskrifter. Skallet kan spises. Blir mykt og smakfullt ved varmebehandling. GRÅ GRESSKAR - tungt, fyldig fruktkjøtt med dyp gulfarge. Kjempegodt i all slags bakverk og nydelig som suppe.  Den faste konsistensen gjør dette gresskaret veldig fint til sylting! Er Norges svar på Butternut gresskar! PYNTEGRESSKAR - egner seg ikke til mat. Men desto bedre som pynt.

Legg igjen kommetar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del med dine venner og kjente










Submit
Del med dine venner og kjente










Submit